Katriina Pehkonen

Väyryläntie 1
83900 JUUKA

Yhteistyöstä voimaa! -hanke

Juuka-seuran hallinnoima kaksi vuotta kestävä Yhteistyöstä voimaa! –hanke on alkanut 1.4.2016! Yhteistyöstä voimaa! on Juuka-seuran hallinnoima kehittämishanke juukalaisten yhdistysten toiminnan kehittämiseksi, yhdistysten yhteistyön sekä kunnallistason vaikutusmahdollisuuksien lisäämiseksi. Hanke toimii kaikkien halukkaiden yhdistysten yhdistyksenä ("katto-organisaationa") ja sen avulla edesautetaan yhdistysten itsensä esittämiä asioita.

Hanke on toimintaa ja tekemistä, ja siinä toimiva projektikoordinaattori on yhdistysten käytössä oleva resurssi: yhdistys voi saada esimerkiksi asiantuntijatukea Leader-hankkeisiin. Toiminnan avulla verkostoidutaan, lisätään yhteistyötä, ollaan näkyvillä, katsotaan tulevaisuuteen ja luodaan (ja lainataan muualta) uusia välineitä toiminnan kehittämiseen.

Yhteistyöstä voimaa on Juuka-seura ry:n hallinnoima kaksi vuotta kestävä hanke, jonka rahoitus koostuu Vaara-Karjalan Leaderin, Juuan kunnan sekä Juuka-seura ry:n rahoituksesta.